Få vad tråkigt städning är

Liksom man kan göra träning rolig genom att lyssna på musik när man är springer så kan man göra städningen roligare genom att gå runt med hörlurar och lyssna på en podd, en ljudbok eller musik. Det var åtminstone det jag försökte övertyga mig själv om men det verkade gå lite sådär med det övertygandet. Istället så blev det så att jag fick anlita städservice från Sunne för att jag inte kom mig för att städa. Sköt upp städningen hela tiden och det blev lite ohållbart dammigt och smutsigt här hemma så att jag sen insåg att underhållning eller inte så skulle städningen aldrig komma att bli gjord av mig. Nu blir den istället gjord av Mona Hjerpe Service AB i Sunne. Det är en firma som erbjuder städservice och som åtminstone jag tycker är väldigt bra på det de gör.

Undrar dock om deras städare också blir lite uttråkad över det ibland eller om de hela tiden ser det som någonting positivt det med. Om de som jobbar med städservice runt omkring i Sunne dagligen, oavsett om det är på Mona Hjerpe Service AB eller någon annan städfirma, behöver sätta i hörlurar för att få lite underhållning som kan distrahera dem från det tråkiga med städservicen. Eller så kanske alla som väldigt att jobba med städservice är sådana där personer som njuter av att städa, perfektionister, som trivs med att städa och som mår dåligt om det är stökigt och dammigt runt omkring dem.

I sådana fall skulle jag aldrig någonsin kunna få jobb på Mona Hjerpe Service AB för att jag inte alls ser underhållningen och det roliga med att städa. Finns så mycket annat som jag skulle kunna göra istället.