Bästa flytten ever

För ett par år sedan var det dags för mig att flytta hemifrån. Känslan att äntligen ha hittat ett eget boende där man får leva precis hur man vill var obeskrivlig, men min kära gamla mamma var inte lika förtjust vid tanken på att helt plötsligt bo ensam. Hur som så behövde jag anlita ett flyttbolag som hjälpte mig med transporten av alla möbler, och jag kom snabbt i kontakt med Best Way Transport AB som kunde hjälpa mig med min flytt i Borås (De sköter faktiskt flytt och transport i hela Västra Götaland)

Det var inte mycket svårare än att ta kontakt med dem, förklara hur mycket det var som behövde flyttas, och vilket datum det var som gällde. De var oerhört välkomnande, och dök upp på klockslaget dagen vi bestämde. De skötte lastningen av lastbilarna klanderfritt, och det gick bra mycket snabbare än vad jag först förväntat mig. De dök upp på min nya adress ungefär en timme efter att jag släppte in dem i det gamla hemmet, vilket var imponerande!

Jag hade inget annat än positiva komplimanger att ge dem för ”inflytten” av möblerna heller. Ingenting gick sönder under vare sig transporten eller installationen så att säga, och jag var därför mer än nöjd när allt var klart och jag kunde börja rota och gräva i lådorna, flytta runt möblerna med mera. Jag rekommenderar därför Best Way Transport AB till alla mina vänner när det är dags att flytta för dem.