Dagen då huset exploderade

Förra året beslutade sig värmepumpen där hemma i huset för att ge upp. Den kände dock inte för att gå ut med en liten fis i rymden, utan den exploderade så att hela huset fattade eld. Dessvärre lyckades inte brandkåren rädda huset, utan det fick jämnas med marken. Till följd av detta blev marken väldigt ojämn och förstörd, vilket ledde till att vi tvingades ta beslutet att asfaltera över allt, så att vi på nytt kunde bygga ett nytt hus. Allt detta tog plats strax utanför Lerum, och vi började därför leta efter ett vänligt företag som erbjuder asfaltering i Lerum med omnejd.

Kort efter det som hände blev vi kontaktade av Asfalt & Mark i Väst AB, som erbjöd sig att hjälpa oss till ett vettigt pris. Vi blev glada för att de erbjöd sig att hjälpa oss med så kort varsel, då det hjälpte oss ordentligt eftersom det är ett företag som sköter asfaltering i Lerum. Vi tackade givetvis ja, och de dök upp ett par dagar senare med utrustningen som krävdes.

Eftersom det endast rörde sig om asfaltering tog det inte mer än ett par dagar innan asfalten stelnat och allt var klart. Resultatet blev riktigt jämnt och fint, och vi kan inte göra annat än att rekommendera Asfalt & Mark i Väst AB då de var så hjälpsamma. Ifall vi framöver är i behov av mer asfaltering vet vi precis vart vi kommer att vända oss.