När man behöver lite extra hjälp

Dagen då jag bestämde mig för att flytta var dagen då min flickvän lämnade mig. Det må låta hårt och orättvist då jag är en alldeles särskilt trevlig ung man, men hon hade fått för sig att jag inte längre var bra för henne. Jag har ingen aning om varför det blev som det blev, men jag kände att det även var dags för mig att leta efter nya, samt grönare, ängar på annan ort. Då jag, utöver att vara trevlig, även är väldigt renlig av mig tog jag beslutet om att anlita flyttstädning i min lägenhet här i Värnamo.

Jag letade igenom hela Värnamo efter den perfekta firman som skulle få äran att städa min lägenhet. Konkurrensen var inte den största dock när det gäller städfirmor i Värnamo, och valet föll till slut på Städveronica, som lät lite extra spännande. När dagen inföll knackade det på dörren, och jag öppnade dörren med ett leende på läpparna. Utanför min tröskel stod det dock inte någon Veronica, utan två unga charmiga män som skakade min hand.

Själva städandet gick snabbt, och lägenheten glänste snart som en riktig diamant. Männen som hade hjälpt mig tackade för sig, och innan de lämnade lägenheten möttes våra blickar, och jag kände mig lite extra säker på att det som hänt inte enbart var negativt. Jag tackar Städveronica för de tjänster de erbjudit till oslagbara priser, och min resa fortsätter mot de grönaste av ängar uppe i Umeå. Där har jag nämligen hört att alla uppskattar en självsäker ung man som mig själv.